Back to All Events

ILLUM Bolighus - see how PATERA will be assembled and meet the designer

ILLUM Bolighus - see how PATERA will be assembled and meet the designer.

 

For more information, check

https://www.illumsbolighus.dk/besoeg_os/events-3.aspx

 

 

ØIVIND SLAATTO X LOUIS POULSEN

 

Mød designer Øivind Slaatto & se hvordan Patera bliver samlet

 

Fredag den 16. oktober står i Patera pendlens tegn, når en af Louis Poulsens erfarne montricer viser, hvordan lampen bliver samlet fra kl. 15:00 til 18:00. Mød også designer Øivind Slaatto og hør hans tanker bag sit design.

 

Hvis du køber Patera fredag den 16. oktober og lørdag den 17. oktober, har du eksklusivt mulighed for at få signeret din Patera af Øivind Slaatto. Indgraveringen vil ske på pendelrøret. Grundet den personlige indgravering, vil en længere leveringstid være forventet

 

Earlier Event: May 20
PECHA KUCHA NIGHT at studio B33
Later Event: October 28
On Tour in Asia